Shahnameh

English

Deutsche

Italiana

Polska

Svensk

ελληνικά

汉语

اردو 

Française

Eesti

Nederlands

Português

Türkçe

Русский

日本語

العربية

Bosanskom

Española

Norsk

Suomi

 

 

 

فارسی

 

Shahnama ( Kirjanpidollinen -lta Kuninkuus eli Epic -lta Kuninkuus) kin kirjallinen Shahnameh, kirjallinen luona Firdowsi liepeillä 1000 Ilmoitus, on kansallinen epic -lta Persia ( Iran) ja ainoa -lta ehdoton klassinen kirjallisuus -lta maailma kaunokirjallisuus. sisällys ja runoilija muotoilla kotona kertova tapahtuma ajaa lukija taaksepäin tuhat ikä ja antaa lukija jotta aistia ja koetella tapahtuma kotona maaginen leikkaussali -lta huolehtia. Se on pitää keskuspaikkanaan pääasiallisesti model after by aikaisempi suorasanainen käännös joka itse compilation -lta entisaikainen Iranilainen säilyttäminen ja historiallinen asia ja kertoa satuja. Ajaksi aikana tuhat ikä Iranilainen hankkia jatkuva jotta kuulua ja kuunnella jotta lausunta polveutua nyt kuluva masterwork kotona joka Iranilainen kansallinen epic perustaa sen finaali ja kestävä asu. Se on historia -lta Iran ohi, hillo kotona hypnoottinen ja majesteetillinen jae Jos kohta kirjallinen aikana 1000 ikä sitten, nyt kuluva aikaansaada on erittäin hyvin helppotajuinen jotta ajanmukainen lukija. kielenkäyttö käytetty kotona ideoiva Shahnama on aito Iranilainen avulla erittäin harva loanwords käytetty.

Shahnama -lta Firdowsi, by epical runo kirjanpidollinen -lta aikana 60,000 koiranvitjat, on pitää keskuspaikkanaan pääasiallisesti model after suorasanainen aikaansaada -lta sama maine kerätä kotona runoilija aikaisempi elinikäinen kotona -nsa kotimainen Tus. Nyt kuluva suorasanainen Shahnama kotona hapantua ja ajaksi enimmät eritä käännös -lta Pahlavi (keskikohta Iranilainen) aikaansaada, compilation -lta historia -lta kuninkuus ja sankari -lta Iran polveutua myyttisyys silloin tällöin heittää jotta hallita -lta Khosrau II (590-628 A.D.), ainoastaan se kin hillitä lisä aine jatkuminen juoni jotta kaataa -lta Sassanids luona Arabialainen kotona keskikohta -lta 7th vuosisata A.D. edellä jotta ottaa toimeksensa versification -lta nyt kuluva aikakirjat -lta edellinen- Islamilainen ja tarunomainen Persia Daqiqi, runoilija aikaa esikartano -lta Samanids, joka johtua jotta ankara häntäpää jäljessä lopettaminen ainoa 1000 jae. Nämä jae, joka antaa avulla aiheutua -lta naisprofeetta Zoroaster, toivoisin olevani myöhemmin liittyä luona Firdowsi, avulla arvonmukainen hyväksyminen, kotona -nsa oma runo.

Jäljessä Firdowsi's Shahnama joukko -lta toinen tehdas rinnakkainen kotona laatu päällystetty aikana vuosisatainen sisäpuolella kulttuuri- ala -lta Iranilainen kielenkäyttö. Ilman poikkeus, aivan moinen tehdas toivoisin olevani pitää keskuspaikkanaan kotona muotoilla ja järjestys model after Firdowsi's Shahnama, ainoastaan ei kukaan -lta heidät aivan aikaansaada sama arvo -lta kuuluisuus ja kansansuosio

Jokin ammattimies arvella meri ajatella järkevästi Ajanmukainen Iranilainen kielenkäyttö nykyisin on enemmän eli l;sitellä sama kielenkäyttö koska että -lta Firdowsi's aika aikana 1000 ikä sitten on arvonmukainen jotta erittäin elämä -lta tehdas kuin Firdowsi's Shahnama joka hankkia had kestävä ja perinpohjainen kulttuuri- ja kielellinen vaikute. Kotona toinen puhe, Shahnama itse has pukea ainoa -lta meri pilari -lta Ajanmukainen Iranilainen kielenkäyttö. Harjoitelma Firdowsi's mestariteos kin pukea by absoluuttinen edellytykset ajaksi aikaansaava mestaruus -lta Iranilainen kielenkäyttö luona aivan jälkeinen erinomainen Iranilainen runoilija, koska osoittaa luona lukuisa antaa tehtäväksi ja epäsuora todistus jotta Shahnama kotona heidän tehdas.

Paikalla aari useat aspekti -lta Shahnama että aari huomattava. Ainoa on että se on ainoa -lta harva alkuperäiskappale kansallinen epics kotona maailma. Usea kansa -lta maailma hankkia heidän " oma" kansallinen epics, ainoastaan enemmän monesti kuin ei, alkuperäiskappale aine -lta moinen kansallinen epics aari lainata polveutua toinen viljely (normaalisti polveutua naapuri viljely). Nyt kuluva on ei asia avulla Shahnama, joka on pitää keskuspaikkanaan model after alkuperäiskappale Iranilainen säilyttäminen Toinen huomattava aspekti -lta Shahnama on kielenkäyttö aakkoset itse, joka on lähes aito Iranilainen, ja joko erittäin hyvin koristelematon. Jäljessä harjoitelma Shahnama, ainoa kanisteri selvästi hiippakunta että Firdowsi raivo hankkia had jähmeä aine herruus -lta Pahlavi kielenkäyttö ( keskikohta Iranilainen) koska kummuta, avulla by hämmästyttäminen kielellinen ymmärtäväinen -lta siirtymä- malli polveutua Keskikohta Iranilainen jotta Ajanmukainen iranilainen Joko toinen merkittävä aspekti -lta Shahnama on kunniallinen avulla joka kirjoittaa has antaa säilyttäminen ilman antaa -nsa oma- katsella astua eli korjata alkuperäiskappale juoni; kotona nyt kuluva katsella, tokko hän has had jokin jotta sananvalta, hän has mainittu se model after -nsa oma arvo ja kotona kesken kerronta -lta alkuperäiskappale säilyttäminen. kielenkäyttö että Firdowsi has käytetty on äärimmäinen aivan ja vapauttaa -lta jokin sivistymättömyys, ivallisuus eli hyökkäys ilmaiseminen. Että, konserni avulla Firdowsi's ainutkertainen taiteellisesti ja kielellinen maaginen, has aiheuttaa mestariteos joka has captivated sen audienssi ajaksi aikana tuhat ikä kas noin. Usea Iranilainen ( iranilainen) ajatella Shahnama jotta olla heidän totta diplomi -lta kansallinen identity.The Shahnama on huomattava ajaksi sen epic hevosmitta Se has 62 säilyttäminen, 990 luku, ja hillitä 60,000 loppusointu koiranvitjat, ansaitseva se enemmän kuin seitsemän silloin tällöin hevosmitta -lta Koti- Iliad. Paikalla hankkia joukko -lta Englannin kieli käännös, jokseenkin aivan lyhentää. Kotona 1925 harv. Arthur ja Edmond Kiellellä kustantaja lopettaa aikaansaada kotona yhdeksikkö vuosikerrat, se on kas noin harvinainen avaruus ja rikki -lta kirjoittaa, joskin by elektroninen kartoittava käännös has äskettäin pukea saatavana.


 

 

 

 

 

Hotellipoika kestää ajantasaistaa: Sunday, January 29, 2006 18:16:34 -0500