Islamabad

English

Deutsche

Italiana

Polska

Svensk

ελληνικά

汉语

اردو 

Française

Eesti

Nederlands

Português

Türkçe

Русский

日本語

العربية

Bosanskom

Española

Norsk

Suomi

 

 

 

فارسی

 

Islamabad on iso kirjain kaupunki -lta Pakistan, sijaita jssak kotona Potwar Lautasellinen, pohjanpuoleinen- lännenpuoleinen -lta kreivikunta. Se on sijaita jssak sisäpuolella Islamabad Iso kirjain Ala, jos kohta kohta has historiallinen eritä -lta risteys -lta Punjab, Cashmere ja Sarhad Ala ( Margariini antaa olemassaolo historiallinen portti jotta Sarhad, ja Potwar lautasellinen historiallinen eritä -lta Punjab). Islamabad on sijaita jssak aikaa 3340'N° 7310'E°.

Maantiede ja Ilmanala

Kaupunki on asemassa oleva aikaa hioa -lta Potwar lautasellinen, etelä- -lta Margariini ahde. ajanmukainen iso kirjain Islamabad ja antiikkinen Gakhar kaupunki -lta Rawalpindi alusta band luona band, ilmaista kreivikunta ohi ja läsnä. kohta mikro- ilmanala on järjestellä luona kolme keinotekoinen järvi (Rawal, Simli ja kaani kaupunki has helteinen kesä avulla monsuuni sadekausi että aikana Heinäkuu ja korkea Aikana talvinen, edes model after harva days jahka edellinen- aamunkoitto kuume syksyinen alapuolella jäädyttäminen, iltapäivä aari normaalisti auringon-paisteinen ja laimea — kotona jäähtynyt kuu, Tammikuu, määrätä keskiarvo jokapäiväinen enimmäis- kuume on 16C° (61F°) Islamabad saha sen edellä lumi kotona aikana 50 ikä kotona 2003.

Historia

Polveutua itsenäisyys ennen kuin 1958 Pakistan iso kirjain Karachi kotona Sindh kotona l; etelä-. Huolestunut jokseenkin jalostus -lta investointi ja edistyminen kotona että kaupunki aari mainittu jotta hankkia valodiodi jotta mallikelpoinen -lta rakennus veres iso kirjain kotona eri asema. Aikana antaminen -lta Pakistan Esimies Ayub Kaani, asema heti pohjanpuoleinen -lta Rawalpindi valikoida. Rawalpindi osoittaa koska hetkellinen iso kirjain Aikaansaada model after veres iso kirjain alku aikana 1960s.

aikominen ja konstruktio suureksi osaksi sukellus luona Kreikan kieli kaupunki- aikominen Constantinos . Doxiadis. -nsa aie hautoa mielessään liepeillä rakennus -lta kaupunki kotona sektori, joka hillitä neljä ala-- sektori eri luona kokematon vyöttää ja parkkeerata. Paikalla ankara korostus model after kokematon ja auki asettaa. Jahka Islamabad lopuksi muodostaa kasvaminen hitaasti hallinto valmis ei täydellisesti siirtää uuteen paikkaan jotta kaupunki polveutua Rawalpindi ennen kuin 1980s. Aikana nyt kuluva aika iso kirjain asujaimisto harvalukuinen, aikaa liepeillä 250,000. Nyt kuluva heilahdus dramatically aikana 1990s avulla asujaimisto enenevä, yllytys rakennus -lta veres sektori. Iso kirjain Edistyminen Arvovalta eli CDA ajaksi lyhytfilmi ala- Ministerikausi -lta Sisä- akordi koetella -lta edistää Islamabad koska kummuta koska aivan aikuinen hallinto rakennus CDA on kin edesvastuullinen ajaksi jatkuva kaupunki -lta Islamabad ja does enimmät kaupunki huolto moinen koska jätteet äänivarsi, katu aivan jne CDA aiheuttaa luona by esiintyä -lta federatiivinen eduskunta ja sen puheenjohtaja on sovittuun aikaan luona Ministerikausi -lta Sisä-, Hallinto -lta Pakistan.

Demografia

Islamabad asujaimisto on arvioitu jotta olla aikana 1.1 miljoona kotona 2006. etninen jaotella aari: Punjabis 60%, Pakhtuns 15%, Muhajirs 10%, Sindhi 5%, Cashmere 5%, Baloch 3% ja toiset käsittävä muukalainen diplomaattinen esikunta Aikana 99% -lta asujaimisto on Muhamettilainen ja paikalla on harvalukuinen Kristitty vähemmistö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotellipoika kestää ajantasaistaa: Friday, January 27, 2006 11:39:23 -0500